Cum funcționează?

Toxina botulinică acționează prin blocarea impulsurilor nervoase către mușchi. Atunci când este folosită în scop estetic, ținta este blocarea mușchilor de sub piele astfel încât ridurile devin mai puțin adânci, fața arătând mai tânără.

La ce se folosește?

Există multe neînțelegeri privind toxina botulinică. Multă lume asociază injectările de toxină botulinică cu o fața imobilă, fără expresie, dar acest lucru se intâmplă numai în cazul în care se exagerează. O injectare cu toxină botulinică făcută de către un specialist va avea ca rezultat o față mai netedă, mai senină și care își păstrează pe deplin expresivitatea. De asemenea se poate folosi și pentru tratarea transpirației excesive (hiperhidroză).

Este sigură?

Injectările cu toxina botulinică sunt în aceste momente procedura estetică numărul 1 în SUA, o dovadă a eficienței și siguranței acestui produs. Este totuși un medicament așa că, înainte de a începe tratamentul este obligatoriu un consult la medicul de specialitate pentru a fi sigură ca nu există contraindicații, cum ar fi alergiile sau alte condiții medicale.

Cât costă?

Cantitatea necesară se poate determina numai în urma unei consultații. Puteți vedea aici costul injectării a 50 de unități sau pentru tratamentul hiperhidrozei.

SUS