Ce este DERMAPEN?

Un dispozitiv medical folosit in procedura de micro-needling pentru a sparge vechiul țesut cicatricial și a stimula celulele pielii să realizeze o noua regenerare. Rezultatul este crearea de noi straturi de țesut de fibre de elastină și colagen, precum și o îmbunătățire a aportului de sânge.

Cum funcționează?

Dispozitivul alunecă ușor de-a lungul pielii și penetrează straturile pielii cu o adâncime de până la 2,5 mm. Terapia încurajează organismul să răspundă prin crearea de noi fibre de colagen și elastină. Pe măsura ce se activează regenerarea celulara pielea este redensificată, reducând apariția cicatricilor, ridurilor și liniilor fine.

Ce condiții tratează DERMAPEN‑ul?

 • Cicatricile de acnee ușoară până la moderate
 • Chisturi chirurgicale
 • Riduri fine
 • Vergeturi
 • Dimensiunea porilor și textura pielii
 • Cicatrici cheloide
 • Hiperpigmentări

Ce efecte are DERMAPEN-ul asupra pielii?

 • Îmbunătățește aspectul vergeturilor
 • Reduce dimensiunea porilor
 • Îmbunătățește calitatea și textura pielii
 • Reduce liniile fine și ridurile
 • Îmbunătățește aspectul de deformare a cicatricilor de la intervenții chirurgicale, accidente sau acnee.
 • Se folosește în tratamentul alopeciilor androgenice

Ce mă pot aștepta de la procedură?

Pielea este curățată și se aplica crema anestezică pentru a diminua disconfortul. Un mic dispozitiv cu un vârf steril de unică folosință cu 15 ace mici, extrem de fine (de unde vine denumirea procedeului - "micro-needling") este folosit apoi pentru a străpunge pielea. Aparatul are setări care permit alegerea adâncimii de străpungere a pielii și a vitezei de lucru. Perforarea stratului de piele se realizează sub un unghi de 90 de grade ceea ce permite o absorbție adecvată a produselor de lucru. După tratament, serul de Vitamina C , acidul hialuronic, crema cu multivitamine, crema de protecție solară calmează, vindecă și protejează pielea.

Cum voi arăta imediat după tratament?

Majoritatea oamenilor vor avea roșeață ușoară și posibil umflături similar cu ceea ce simțiți după o arsură solară. Disconfortul poate dura 24-48 de ore. La câteva zile până la câteva săptămâni veți observa un aspect mai luminos, mai strălucitor și mai radiant, dar efectele complete ale tratamentului (care constă într-un număr de 4-6-8 ședințe) apar la sfârșitul sesiunii de tratament.

Va fi dureros?

Crema anestezică aplicată înainte de tratament, elimină drastic orice durere.

Există riscuri?

Canalele mici de înțepătură se închid în decurs de o oră și, deoarece procedura se efectuează în condiții clinice, probabilitatea apariției unei infecții este extrem de scăzută.

Câte tratamente am nevoie și cât de des?

Micro-needlingul poate fi repetat în condiții de siguranță la fiecare 4-6 săptămâni până când veți obține rezultatele dorite. Pentru inducerea schimbării rețelei de colagen, recomandăm să începeți cu 3 tratamente, dar cu un timp de separare minim de 4 până la 6 săptămâni între tratamente. Pentru reducerea cicatricilor se recomandă o medie de 3 până la 6 tratamente. Numărul de tratamente necesare va depinde de modul în care fiecare persoană răspunde tratamentelor cat și de amploarea leziunilor de la început. Majoritatea oamenilor vor începe să vadă rezultatele după prima ședință. Micro-needlingul efectuat cu DERMAPEN poate fi folosit pe toate părțile corpului (gât, decolteu, brațe, picioare etc.) și, în funcție de condițiile patologiei dumneavoastră, pentru a vă oferi cele mai bune rezultate posibile, dermatologul combina deseori DERMAPEN si cu alte terapii (de ex. cocktail-uri suplimentare de substanțe) alese de dumneavoastră .

Poate fi efectuat DERMAPEN-ul pentru toate tipurile de ten?

Absolut. Este sigur și eficient pentru toate tipurile și culorile pielii. Nu există riscul hiper-pigmentării post-inflamatorii.

Care sunt efectele secundare?

Nu există practic efecte secundare negative din procedură. Nimic nu a fost raportat în peste 150.000.000 de proceduri efectuate pe plan mondial.

Cât costă tratamentul?

Procedură Preț
Tratament microneedling Dermapen™ (cu cocktail substanțe și serumuri)200 EUR
Tratament microneedling Nanopore™ (cu cocktail substanțe și serumuri)160 EUR
SUS